Latvijas kausa izcīņa volejbolā. OC Limbaži/MSĢ - VK Ezerzeme/DU

Latvijas kausa izcīņā volejbolā vīriešiem šovakar dažas spēles ceturtdaļfinālā. Vienā no tām Limbaži savā laukumā pret Ezerzemi Daugavpils Universitāti. Spraigā spēlē uzvara četros setos limbažniekiem. Par spēli Limbažos plašāk Andris Auziņš.

Latvijas kausa izcīņā Latvijas pēc spēka otrās līgas komandas ļoti vēlējās iekost, kādai no Baltijas līgas dalībniecēm – viena no tām Daugavpils Universitātes komanda, kurai ceturtdaļfinālā pretī stājās cita gados jaunā komanda no augstākā Latvijas ešalona – Limbaži. Limbažniekiem sezonas pirmo spēli aizvadīja pieteikumā iekļautais libero Toms Šmēdiņš, kurš Latvijas augstākajā līmenī pēdējo reizi spēlēja pirms septiņiem gadiem, kad pavisam pievērsās pludmales volejbolam.

Intervija - Toms Šmēdiņš, OC Limbaži/MSĢ libero

Pirmie divi seti neticami līdzīgi – lai noskaidrotu seta uzvarētājus nepietika ar setā izcīnītajiem 25 punktiem... abos setos Daugavpils neizmantoja vairākas setbumbas un Limbaži abus setus uzvarēja ar indentisku rezultātu 30:28. Savas setbumbas iespējas Daugavpils beidzot izmantoja trešajā setā pašā seta panākot 2-1 un arī ceturto setu iegūto emociju dēļ vadību sākumā ieguva Daugavpils... Bet Laura Iecelnieka vadībā Limbaži vairs tik lielas vaļības nepieļāva uzvarot ceturto setu 25:16 un visā spēlē Limbažiem panākums 3-1.

Intervija - Lauris Iecelnieks, OC Limbaži/MSĢ treneris

Pusfinālu nodrošinās komanda, kas būs labāka divu spēļu summā. Šī pāra uzvarētājs tajā tiksies ar RTU/Robežsardzes un Vecumnieku komandu uzvarētāju. Latvijas kausa fināls 22.decembrī arī LTV7 tiešraidē.