Latvijas skeletona izlase aizvada treniņus pirms Leikplesidas posma

Jau nākamnedēļ klāt jaunā skeletona sezona. Pirmais posms Leikplesidā. Tajā startēs arī brāļi Dukuri. Šobrīd aktīvi treniņi Siguldā, komandai arī jauns treneris. Uz Siguldas ledus pabija arī Matīss Timofejevs.

Pēdējā novembra nedēļa Siguldā iesākusies ar stabiliem mīnusiem un šosezon nebijuši ātru ledu, tas pārsteidzis vairākus jaunos Krievijas skeletonistus, kuri tur trenējas.

Brāļus Dukurus šie apstākļi tikai priecē. Komandā gan ir pamatīgas izmaiņas – Lielbritānijas izlasei pievienojies Mareks Mezencevs, prom devies arī Rodžers Lodziņš, bet klāt nācis bijušais Austrijas skeletonists Matiass Gugenbergers.

Intervija - Martins Dukurs, skeletonists
Intervija - Tomass Dukurs, skeletonists

Tomass Dukurs pēc iepriekšējās sezonas nesteidzās ar lēmumu par karjeras turpināšanu, tomēr viņš izlēmis vismaz gadu vēl piedalīties sacensībās.

Intervija - Tomass Dukurs, skeletonists

Sezonas galvenie starti būs Eiropas čempionāts mājas trasē Siguldā, kā arī Pasaules čempionāts Altenbergā – brāļiem izdevās patrenēties arī tajā.

Intervija - Martins Dukurs, skeletonists

Tā kā pirmo PK posmu Pārksitijas trasē atcēla sezona sāksies 8.decembrī ASV Leikplesidas trasē. Visas sacensības būs vērojamas LTV7 ēterā.