"Riga FC" un "FC Kobenhavn" aizvada treniņus pirms rītdienas spēles

Latvijas čempioniem šī spēle būs nozīmīgākā cīņa vēsturē – ja rītdien Skonto stadionā Rīga FC spēs uzvarēt dāņu Kopenhāgenu ar 2:0, rīdzinieki pirmo reizi iekļūs Eiropas līgas grupu turnīrā, kas būtu lielākais Latvijas futbola sasniegums pēdējos desmit gados.

Intervija - Mihails Koņevs, «Riga FC» galvenais treneris

Intervija - Ritvars Rugins, «Riga FC» aizsargs

Rīdziniekiem uz šo spēli laukumā pēc diskvalifikāciju izciešanas atkal varēs atgriezties divi leģionāri – ukrainis Debelko un grieķis Valjeranoss, kuri līdz šim bija nozīmīgi spēlētāji tieši uzbrukumu veidošanā.

Intervija - Mihails Koņevs, «Riga FC» galvenais treneris

Pret Dānijas un visas Skandināvijas spēcīgāko komandu izcīnīt uzvaru ar vajadzīgo divu vārtu pārsvaru būs grūti. Taču arī dāņiem ir savas problēmas – jau pirmajā spēlē Kopenhāgenā dāņu sastāvā nebija vairāki savainotie līderi.

Intervija - Stalle Stolbakens, «FC Kobenhavn» galvenais treneris

Neskatoties uz uzvaru 3:1 savā mājas laukumā, dāņi Rīgai izrāda lielu cieņu un respektu. Titulētā Kopenhāgena rītdien Skonto stadionā varētu spēlēt pat aizsardzības futbolu.

Intervija - Stalle Stolbakens, «FC Kobenhavn» galvenais treneris

Pēc noteikumiem šo spēli nedrīkstētu aizvadīt Skonto stadionā, jo tas neatbilst UEFA noteiktajiem kritērijiem. Taču šajā ziņā Kopenhāgena bija pretimnākoša un piekrita spēlēt tieši Skonto stadionā.