Izveidojusi kulinārijas izstrādājumu ražotni Suntažos - Monika Ziemele. Tuesi.lv

«Caur savu pieredzi mēs atradām un izstrādājām receptes, lai mūsu bezglutēna tortes būtu garšīgas un tās varētu ēst visa ģimene. Tas prasīja daudzus gadus,» stāsta uzņēmēja Monika Ziemele, kura kopā ar ģimeni izveidojusi bezglutēna konditorejas un kulinārijas izstrādājumu ražotni Suntažos, Ogres novadā.

«Mazam uzņēmējam, kas tikko ir sācis strādāt, tikt veikalā ir nereāli. Tas ir vairāku gadu darbs. Tev jāpierāda veikalam, ka tu spēj dzīvot,» saka Monika.

«Man ir trīs laimes instrumenti – ticība, cerība un mīlestība. Ar to es pieceļos un ar to es savu dienu nobeidzu. Tas ir arī mūsu ģimenes kodols. Ja mēs turamies pie šīm trīs lietām, tad viss izdodas,» ir pārliecināta Monika.

«Šī valsts nav tik samaitāta. Mēs atpaliekam attīstībā, bet tādā veidā mums iet garām ļoti daudz sliktu lietu, kas attīstītās valstīs ir norma,» uzskata Monika.

«Latvija ir pārpilnības zeme. Mums ir viss – meži, ūdeņi, aukstums, karstums, turīgi un nabadzīgi cilvēki, kontrasts starp laukiem un pilsētām. Latvija ir tā vieta, kur es vienmēr ļoti gribu atgriezties. Skaistākas vietas man nav.»