Una Liberte: Sieviete var būt skaista jebkurā brīdī

30. augusta raidījuma «Saknes debesīs» videostāstā - Una Liberte, kuras hobijs – fotografēšana – ir kļuvis par iedvesmas avotu un sava veida rehabilitāciju daudzām citām sievietēm.

No paraugmammas, centīgas darbinieces un totālas perfekcionistes līdz brīvai, sevis mīlošai sievietei. Tas ir Unas Libertes stāsts, par kura katalizatoru kļuva saslimšana ar vēzi. Tagad Unas hobijs – fotografēšana – ir kļuvis par iedvesmas avotu un sava veida rehabilitāciju citām sievietēm, palīdzot saprast dzīvi kā vienotu fizisko un garīgo kopumu.

Una Liberte: «Sieviete var būt skaista jebkurā brīdī, jebkurā dvēseles stāvoklī un pēc jebkuras pārciestas slimības vai operācijas. Tas mani iedrošināja - un man radās doma, kāpēc neradīt šo pašu sajūtu citām sievietēm, kas ir pārslimojušas šo slimību?»

«Mēs izdabājam visām vēlmēm - gan darbā, gan ģimenē, gan sadzīvē, gan sabiedrībā, bet aizmirstam paši par sevi. Jo mēs jau esam tās radītājas. Mums ir jābūt emocionāli veselām, un arī garīgi, fiziski veselām. Tāpēc man negribētos vairāk būt ērtai citiem. Es gribētu būt ērta sev.»