Šosezon Baltijas volejbola čempionus noskaidros vienā finālspēlē

0.0
Jau šajā nedēļas nogalē Latvijas spēcīgākie volejbola klubi aizvadīs Latvijas superkausa izcīņas turnīru, bet pēc tā sāksies arī jaunās Baltijas līgas sacensības, kāds būs Baltijas līgu formāts šosezon stāsta Andris Auziņš.

Latviju jaunajā Baltijas vīriešu līgas sezonā atkal pārstāvēs vien trīs klubi – Jēkabpils Lūši, Daugavpils un Robežsardzes komanda, kas no Jūrmalas pārvākusies uz Rīgu. Šosezon Baltijas čempionus noskaidros vienā finālspēlē, ne ierastajā finālčetriniekā.

Intervija - Edgars Žaiženijs, Baltijas līgas direktors

Skaļš papildinājums Raimonda Vildes trenētajai Robežsardzes komandai – pludmales volejbolists Edgars Točs pēc astoņu sezonu pauzes atkal spēlēs klasisko zāles volejbolu.

Intervija - Edgars Točs, "Robežsardze/Rīga" volejbolists

Latvijas čempione Jēkabpils "Lūši" šai sezonai kārtīgi pastrādājuši atbalstītāju piesaistē un cer uz lielāku budžetu nekā pērn. "Lūšus" jau Čempionu līgas pirmajā spēlē pārstāvēja talantīgais daugavpilietis Armands Rokjāns.

Intervija - Māris Trušelis, Jēkabils "Lūši" menedžeris

Baltijas un Latvijas čempiones dāmu volejbolā RSU komanda jau oktobrī spēlēs arī Eirokausos – Izaicinājuma kausa turnīrā.

Intervija - Inguna Minusa, "RSU/MSĢ" galvenā trenere

Volebjola federācija sezonas laikā katru mēnesi izvēlēsies centrālās spēles, lai palīdzētu klubiem tās sarīkot skatītājiem interesantākas ar dažādām izklaides iespējām.