Latvijas kauss futbolā "RFS" pieveic "Riga FC"

0.0
Mačā starp "Riga" un RFS tika noskaidrota šā gada Latvijas kausa futbolā pirmā fināliste. No "LNK Sporta Parkā" ziņo sporta korespondents Matīss Timofejevs.

Salīdzinot ar iepriekšējo spēli ar Liepāju RFS nomainījuši 10 spēlētājus, bet Riga FC pēc uzvaras pār Valmieru tikai 2 izmaiņas. Čempione RFS pamat spēkus atpūtina pirms ceturtdien Bukarestē gaidāmās debijas UEFA Eiropas līgā.

Pirmā puslaika viducī Riga FC guva vārtus, taču aizmugures dēļ tie netika ieskaitīti. Kopumā bīstamāk uzbruka RFS – mājiniekiem padevās vairāki labi tālsitieni. Pirmos vārtus mačā gan guva Riga FC – vārtu priekšā nesapratās Ošs un Šteinbors – to izmantoja Marko Regža – panākot 1-0.

Pēc pārtraukuma RFS gāja izlīdzinājuma vārtiem un pēc pamatīgas cīņas viesu soda laukumā pirmais pie bumbas tika 20 gadus vecais kamerūnietis Rostans Ndžikī – viņš trieca bumbu vārtos un panāca 1-1. 85 minūtē Gambijas futbolists Rašids Ndžī savā 19. dzimšanas dienā izrāva uzvaru RFS!

Intervija - Mārcis Ošs, "FC RFS" aizsargs

Latvijas kausa izcīņas finālā RFS spēlēs pret Audas un Liepājas dueļa uzvarētāju, bet ceturtdien Bukarestē debitēs UEFA Eiropas līgā.