Latvijas futbola Virslīgas spēle FS "Jelgava" - "Valmiera FC"

Latvijas futbola Virslīgas 17. kārtā šovakar norisinājās spēles Daugavpilī un Jelgavā. "Liepāja" pārtraukusi piecu zaudējumu virkni un beidzot izcīnījusi uzvaru, bet "Valmierai" neizdevās vēlreiz pieveikt "Jelgavu" un nostiprināties trešajā pozīcijā. No "Zemgales OC" ziņo kolēģis Matīss Timofejevs.

«Valmiera FC» tabulā ir trešajā vietā, bet FS «Jelgava» septītā. Pirmajā savstarpējā spēlē ar 2-0 uzvarēja valmierieši.

Šovakar Zemgales Olimpiskā centra stadionā spēli ar ļoti labiem pretuzbrukumiem sāka Jelgava - bumbai ripojot tukšos vārtos tā tomēr atsitās pret stabu. Valmierai labs tālšāviens, bet mājiniekus glāba Stūriņš, kurš atgriezies sastāvā. Savu vārtu priekšā valmierieši situāciju glāba klupdami, krizdami. Pirmais puslaiks bez gūtiem vārtiem.

Otro puslaiku vētraini sāka Jelgava pēc stūra sitiena Valmieru glāba vārtsargs Klāvs Lauva, bet Vējkrīgers sita garām. Valmieriešu aizsardzība turpināja brukt nigērieša Osugavu piespēli vārtu guvumā no pašas vārtu priekšas pārvērta Daņila Patijčuks. Jelgava vadībā 1-0. Mājinieki turpināja uzbrukt un pēc standartsituācijas Valmieras vārtsargs Lauva raidīja bumbu savos vārtos. Jelgava priekšā ar 2-0. Beigās jelgavnieki cīnījās pašaizliedzīgi un pelnīti uzvarēja ar 2-0.

Intervija - Daņila Patijčuks, FS “Jelgava” pussargs

Neskatoties uz zaudējumu «Valmiera FC» saglabā 3. vietu, bet FS «Jelgava» pietuvojusies labāko sešiniekam.