V.I.P. - Veiksme. Intuīcija. Prāts. Fināls

Šogad maija mēnesi iesākām ar finālspēli un arī noslēgsim ar finālspēli. Uģis Joksts aicina visus būt kopā ar veiksmi, intuīciju un prātu, nepilnu stundu veltot labai atpūtai, kurai ir tikai pozitīvas blaknes – jaunas zināšanas, līdzi jušana un erudītu iepazīšana. Atceramies, ka joprojām galvenais sarunu temats ir  ūdens – dzīvības pamats. Atbildes uz jautājumiem meklēs SIA “Rīgas ūdens” komanda ar kapteini Sandru Vīksnu un RTU mācībspēku komanda ar kapteini Aigaru Lavrinoviču.

Aigars Lavrinovičs – RTU komandas kapteinis. Lektors un pētnieks RTU Ūdens Pētniecības un Vides Biotehnoloģiju laboratorijā. Pētniecības intereses saistītas ar mikroaļģēm, notekūdeņu attīrīšanu un resursu atgūšanu. Ārpus darba sporto, ceļo un apmeklē kultūras pasākumus.

Linda Mežule – kolēģe, RTU Ūdens sistēmu un biotehnoloģiju institūta direktore, vadošā pētniece. Galvenās pētniecības intereses saistītas ar biotehnoloģijām un mikrobioloģiskajiem procesiem inženiersistēmās, to uzlabošanu un jaunu tehnoloģiju izveidi. Brīvajā laikā patīk doties garās pastaigās dabā un pilsētvidē, īpaši, ja ir jauka kompānija.

Viktorija Deņisova – kolēģe, pētniece RTU Ūdens Pētniecības un Vides Biotehnoloģiju laboratorijā, kā arī doktorantūras studente Rīgas Tehniskajā universitātē. Viņas galvenās pētniecības intereses ir dzeramā ūdens dezinfekcija ar alternatīvām tehnoloģijām. Viktorijai patīk pavadīt laiku ar kolēģiem pēc darba, spēlējot galda spēles.

Sandra Vīksna – komandas kapteine. Uzņēmuma “Rīgas ūdens” projektu vadītāja – juriskonsulte. Aizraujas ar ceļošanu gan pa Latviju, gan ārpus tās. Brīvajā laikā patīk lasīt grāmatas un skatīties veco, labo latviešu kino klasiku.

Ivars Gaters  SIA “Rīgas ūdens” Ūdens sagatavošanas un padeves dienesta vadītājs. Aizvien biežāk skatās dažādus raidījumus par dabu un dzīvniekiem. Katru reizi ar pārsteigumu uzzina ko jaunu par to, kā dzīvnieki māca saviem mazuļiem dzīves gudrības, kā viņi iemācās sadzīvot ar ekoloģiskajām pārmaiņām.

Sandris Vanzovičs – SIA “Rīgas ūdens” Komunikācijas daļa, vecākais komunikācijas koordinators. Aizraušanās – mūzika, taču nevis nodarbošanās ar to, bet tās klausīšanās un aprakstīšana. Otra – sports, taču arī – nevis nodarbošanās ar to, bet patērēšana fana un tā saucamā “dīvāna eksperta” līmenī.