Baltijas volejbola līga. Spēle par 3.vietu un fināls

Baltijas līgas lielais fināls teicamā atmosfērā Tartu izdevies pilnībā. Fināls RTU pret Tartu bija labākais volejbols Baltijā, prieks, ka Latvijas komanda bija viena no šīs brīnišķīgās izrādes autorēm. Pret Baltijas favorīti bagāto Tartu mūsējie sāka lieliski – Jēkabs Dzenis ar savām servēm dzina izmisumā igauņus un sets uzvarēt 25:18, nākamo setu saspringtā galotnē vinnēja igauņi, bet trešajā atkal RTU. Viss izšķīrās piektajā setā, kur jāspēlē līdz 15 punktiem, bet nokaitētā atmosfērā abas komandas aizspēlējās vēl tālāk – RTU bija sešas mačbumbas, bet allaž pieredzējušie igauņi tās atspēlēja un pašā izskaņā Patrika Pinkas kļūda uzņemšanā galvas lika nokārt latviešiem 20:22 un tituls 17-to reizi pēc kārtas tiek igauņiem, šoreiz Tartu.

Intervija - Patriks Pinka, VK “RTU/Robežsardze/Jūrmala” 2. temps

Intervija - Gatis Slavēns, VK “RTU/Robežsardze/Jūrmala” kapteinis

Latvijai Baltijas līgā šosezon divas medaļas, jo dienas pirmajā spēlē pirmo reizi spēlējot finālčetriniekā Daugavpils ar 3-1 pa setiem pievieca Pērnavu izcīnot trešo vietu, kas ir pirmā medaļa Baltijā komandas pastāvēšanas vēsturē.

Intervija - Ēriks Voroņko, VK “Daugavpils Universitāte/Ezerzeme” 2. temps

Baltijas līga beigusies ar svētku sajūtu, tagad Latvijas un Igaunijas komandas koncentrēsies nacionālo čempionātu izslēgšanas spēlēm.