Raimonds Krollis par debiju Itālijas sērijas A "Spezia" klubā

Latvijas medijiem beidzot dota iespēja intervēt pirmo latvieti, kurš izgājis laukumā itālijas A sērijas spēlē Raimondu Krolli. Šo iespēju izmantoja Matīss Timofejevs.

Pēc tam, kad Raimonds Krollis kļuva par Virslīgas rezultatīvāko futbolistu un ar Valmieru izcīnīja čempionu titulu, bija skaidrs, ka viņam tiks meklēta jauna mājvieta augstākā līmenī. Lai arī sākotnēji Krollis vēlējās pakāpenisku pāreju, galu galā viņš nonāca vienā no 5 spēcīgākajām Eiropas līgām Itālijas A sērijas klubā Specia.

Intervija - Raimonds Krollis, “Spezia Calcio” uzbrucējs

Intervijai Raimondu uzrunājām uzreiz pēc līguma parakstīšanas, bet šajā līmenī jāgaida kluba atļauja, to saņēmām tikai pēc Raimonda debijas un oficiālās prezentācijas. Debiju Raimonds piedzīvoja pret līgas līdervienību Napoli. Laukumā viņš devās 77. minūtē un izdarīja vienu no trim komandas sitieniem vārtu rāmī.

Intervija - Raimonds Krollis, “Spezia Calcio” uzbrucējs

Komandas rezultatīvākais vīrs angolietis Nzolā ir savainots. Raimondam jācīnās par vietu sastāvā. Nākamā spēle Speciai sestdien pret Empoli. Komanda ieņem 17. vietu, no izkrišanas zonas to šķir 4 punkti.