HK "Zemgale/LLU" otrais sastāvs Latvijas čempionātā ar 3:2 apspēlē Lietuvas čempionus Viļņas "Punks"

Šovakar Latvijas hokeja līgā Latvijas čempione "Zemgale/LLU" ar otro sastāvu uzņēma Lietuvas zelta medaļnieci Viļņas "Hockey Punks". No Jelgavas ledus halles ziņo kolēģis Andris Auziņš.

HK «Zemgale/LLU» Virslīgā pret Lietuvas čempioni no Viļņas laukumā sūtīja tā saukto B sastāvu, kas ikdienā pārsvarā spēlē Junioru attīsbības līgā. Viesu sastāvā arī 2012. gada Latvijas čempions Toms Tiļļa, sākumā pat labākas iespējas lietuviešiem, bet spēlējot divās maiņās leiši pagura un jelgavnieki izmantoja savu veiklību, eleganti vārti Ernestam Bērziņam, tūdaļ pat arī otri vārti. Tiesa latvietis Tiļļa ar saviem vārtiem spēlē atgrieza intrigu un izskaņā Zemgale tikai aizstāvējās, taču uzvaru noturēja 3:2. 

Intervija - Ernests Bērziņš, HK “Zemgale/LLU” uzbrucējs

HK «Zemgale/LLU» Latvijas čempionātā saglabā otro vietu par desmit punktiem atpaliekot no neapstrīdamās līderes HK “Mogo/LSPA”. Abu Latvijas vadošo komandu hokejisti ir pasaules universiādē – no Zemgales septiņi, bet no HK “Mogo/LSPA” deviņi hokejisti šonakt dosies laukumā studentu izlases sastāvā spēlē pret Japānu.