V.I.P. 2.janvāris. Pirmais pusfināls

Gada otrajā dienā, kad šampanieša burbuļi aizskrējuši un laimes novēlētas, atliek dzīvot un baudīt jauno 2023. gadu, cerams, veiksmīgu un mierīgu. Spēles vadītājs Uģis Joksts vēlas iesākt gadu ar ciklu, kura dalībniekus ierasti zina gluži kā savus ģimenes locekļus, jo kopā ar viņiem ir auto, virtuvē, birojā un, iespējams, pat dušā! 

Tie, protams, ir radio profesionāļi – radio “Skonto” komanda ar kapteini Kārli Malkavu un radio “Star FM” ar kapteini Jāni Romanovski.

Jānis Romanovskis – komandas kapteinis un brīnišķīgs cilvēks. Mostas vēl pirms cīruļiem. “Star FM” fani zina – diena, kas sākas, dzirdot viņa “labrīt”, ir laba diena. Ja gribi noskatīties labu “true crime” seriālu, pajautā Jānim – viņš zinās, ko ieteikt. 

Egons Reiters – “Star FM” ētera viļņos ir jau kopš 1993. gada, tātad šogad būs jāsvin. Izcils sarunu biedrs. Kopā ar Oskaru Egons “Star FM” ēterā vada kino raidījumu “Oskara ceremonija”.

Oskars Lepers – priecīgs cilvēks ar humanitāro zinātņu bakalaura grādu. Laimīgs par būšanu lieliskajā “Star FM” kolektīvā. Piedalīšanos erudīcijas spēlē vai tās skatīšanos uzskata par vienu no izcilākajām izklaides formām.


Kārlis Malkavs – radio “Skonto” komandas kapteinis, radio un TV raidījumu vadītājs. IT guru, tēvs un florbola, hokeja fans ar regulāru atvaļinājumu ziemas mēnešos, lai varētu ļauties kalnu slēpošanai.

Artis Krauklis – radio “Skonto” ziņu redaktors. Radio un TV profesionālis ar milzīgu pieredzi arī citos medijos. Viņa balsi atpazīs ikviens, kuram patīk seriāli ar pakaļdzīšanos pa Vācijas autobāņiem.

Valdis Melderis – radio “Skonto” sāka strādāt, vēl pirms tas nonāca ēterā. Pēc izglītības ir psiholoģijas skolotājs, faktiski arī komunikācijas pasniedzējs. Triju meitu tēvs. Aizraušanās – jebkura adrenalīnu radoša nodarbe.