Trīs nāciju kausa izcīņa telpu futbolā Latvija 2:4 Gruzija

Otro un pēdējo spēli trīs nāciju kausa ietvaros telpu futbolā šovakar aizvadīja Latvijas izlase, kas Zemgales Olimpiskajā centrā, kas atrodas Jelgavā, uzņēma Gruzijas izlasi. Līdzvērtīgā cīņā ar rezultātu 2:4 šoreiz tika atzīts viesu pārākums. Par spēli stāsta Andris Auziņš.

Melnkalnietim Vasko Vujovičam šis ir pirmais turnīrs pie Latvijas izlases stūres. Jaunās vēsmas komandas sniegumā jūtamas arī pārbaudes turnīrā Jelgavā – pirmajā spēlē neizšķirts pret Lietuvu, bet otrajā pret spēcīgo Gruziju priecēja agresīvais presings, kas deva vairākas iespējas gūt vārtus. Gruzijas sastāvā naturalizētie brazīlieši gan atklāja spēles rezultātu, bet ar pamatīgu cīņassparu izcēlās Aleksandrs Kuļešovs beigu beigās triecot bumbu tīklā un 1:1. Puslaika izskaņā gan atkal gruzīnu naturalizētie spēlētāji rādīja klasi un 1:3. Pēc atpūtas pārsvars jau Latvijai – un Latvijas kapteinis Matjušenko pielabojot tālsitienu panāca 2:3. Pakaļdzīšanās gan neizdevās – gruzīni meistarīgi guva ceturtos vārtus Latvijai zaudējums 2:4.

Nākamais pārbaudījums Vujoviča vadītajai komandai jau oktobra sākumā - Pasaules kausa atlases cikla pirmā kārta – pretiniekos Vācija un Slovākija.