Zemes stāsti

Andis Titorenko: biškopis. Šis zemes stāsts sākas lidojumā augstu virs koku galotnēm meža biezoknī. Te, Ķeguma pusē, ir sācies pirmais sezonas ienesums. Pirms divām sezonām Andis visu biškopju saimi pārsteidza ar titulu – gardākais medus Latvijā. Toreiz nevienam nezināmais censonis izgrieza pogas lieliem, pieredzes bagātiem, biškopjiem. Pirms diviem gadiem viņam bija sapnis – bišu stropu novietot pašā Rīgas centrā. Grūti aprast ar realitāti – cilvēks, kurš ieguvis divas augstākās izglītības, vēlāk pierādīja sevi un...tomēr sekoja savai sirdij. Nolika nost iespējami labāku labklājību un no nezināma sev sākumpunkta atgriezās pie saknēm, pie dzīves laukos. Kas ir tā īstā Latvijas zelta formula, lauku dzīves garša? Manuprāt, Andis ir savas dzīves saimnieks, pats savā zemē.