FK "RFS" gatavojas UEFA Eiropas konferences līgas spēlei ar "Hibernians"

Latvijas čempionvienība RFS rītvakar Daugavas stadionā aizvadīs UEFA Eiropas konferences līgas 3. kārtas pirmo spēli pret Maltas čempioni "Hibernians". Komanda nupat pastiprinājusi sastāvu ar brazīļu uzbrucēju. Par komandas gatavību Matīss Timofejevs.

Latvijas čempionviernībai RFS pēc izstāšanās no ČL kvalifikācijas turpmākais ceļš Konferences līgas kvalifikācijā ir ļoti veiksmīgs izlozes ziņā. Nākamā pretiniece Maltas čempione “Hibernians” ir teju labākais no iespējamajiem variantiem. Iepriekšējā kārtā viņi pārliecinoši apspēlēja Igaunijas čempionus, spēli Tallinā klātienē vēroja RFS treneri.

Intervija - Viktors Morozs, FK “RFS” galvenais treneris

Virslīgā rīdzinieki ir 2. un pēdējās sešās spēlēs izcīnījusi 5 uzvaras un spēlējusi neizšķirti ar Audu. RFS sastāvs papildināts ar brazīļu uzbrucēju Bilu, kurš pieder Ukrainas klubam “Dnipro-1”, bet nupat pus gadu bez īstas spēļu prakses pavadīja Brazīlijas otrajā līgā. Viņu rīt laukumā neredzēsim, jo brazīlis nav labākajā formā un konferences līgai nav pieteikts. RFS komandā ir vairāki sapēlētāji, kuriem traucē savainojumi, viņu vidū arī vidējās līnijas balsts Artūrs Zjuzins.

Intervija - Artūrs Zjuzins, FK “RFS” pussargs

Intervija - Viktors Morozs, FK “RFS” galvenais treneris

RFS rītdienas spēlē ir favorīti, bet uzvarētājs tiks noteikts divu spēļu summā. Rītvakar spēle Daugavas stadionā sāksies 19:00.