V.I.P. 28. marts. Pirmais pusfināls

Notikumi pasaulē aizēnojuši faktu, ka jau vairāk nekā nedēļu esam pavasarī un tas nozīmē, ka vitamīnu deva ir ļoti nepieciešama ne vien ķermenim, bet arī prātam, tāpēc Uģis Joksts ir klāt ar jaunu trīs spēļu ciklu. Pirmo pusfinālu iesāk komandas, kuru kapteiņi ir Evita Feldentāle un Roberts Veics.

Evita Feldentāle – komandas kapteine. Brīvajā laikā no darba, kurā pamatā strādā ar cilvēku dzīvesstāstiem video formātā, raksta protokolus Latvijas Volejbola federācijas organizētajās sacensībās, aktīvi darbojas studenšu korporācijā “Varavīksne”. Evitas interešu un zināšanu loks ir ļoti plašs – no padziļinātām vēstures tēmām līdz interesantiem faktiem par kaķiem.

Digna Kalniņa – ir no Viļķenes, bet kopš studiju laikiem dzīvo Rīgā. Ikdiena ir saistīta ar darbu banku sfērā. Sirdslieta vienmēr ir bijusi latviešu tautas dejas, līdz ar to viena no skaistākajām pieredzēm – dalība dziesmu un deju svētkos. Lieliski orientējas arī kultūras jautājumos, jo labprāt apmeklē teātri, koncertus u.c. kultūras pasākumus.

Krišjānis Brakovskis – diplomēts jurists un vēsturnieks. Zinātkārs, dejo tautas deju kolektīvā “Marmale”, aktīvi darbojas arī studentu korporācijā “Tervetia”. Hobiji: grāmatas, kino, prāta spēles. Krišjānis vienmēr izceļas ar ļoti plašu zināšanu krājumu par dažādām tēmām, padarot sevi ne tikai par lielisku sarunu biedru, bet arī lielisku komandas biedru dažādās prāta spēlēs.


Roberts Veics – komandas kapteinis. Gan darbā, gan brīvajā laikā nodarbojas ar datu analītiku. Galvu izvēdina skrienot un pakāpeniski cenšas noskriet visas Rīgas ielas. Patīk klausīties labu mūziku, skatīties labas filmas, spēlēt galda spēles un cept kūkas.

Ivars Dimdiņš ir  novadpētnieks. Labprāt iesaistās komandas apspriedēs par sportu, politiku un vēsturi, taču trumpis ir ģerboņu/karogu atpazīšana. Aizrauj ceļošana (īpaši uz salām) un sports, taču nesmādē arī labu filmu uz mājas dīvāna.

Kārlis Bebers – pēc izglītības jurists ar specializāciju nodokļu jautājumos. Ikdienas darba gaitās pārstāv Valsts ieņēmumu dienestu tiesvedībās. Brīvajā laikā labprāt nododas hobijiem – vēsturei un grāmatu lasīšanai.