V.I.P. 7. februāris. Fināls

Veiksme, intuīcija, prāts vajadzīgi ikvienam, tomēr “V.I.P.” ložā dalībnieki bieži sadala lomas, katru no lielumiem uzticot konkrētam dalībniekam. Uģis Joksts aicina uz ģimeņu finālspēli, kurā iespējams novērtēt, kurš būs Veiksme, kurš Intuīcija, un kurš Prāts, kura komanda finansiāli papildinās savas ģimenes budžetu. 

Komandu kapteiņi Armands Roze un Sandis Ozoliņš meklēs atbildes uz jautājumiem par Hēraklu, Vinsentu van Gogu, Dubaiju, Zevu un pretinieku sagatavotu jautājumu.

Armands Roze – komandas kapteinis. Strādā Dailes teātrī no 1998. gada, atbild par skatuves uzbūvi. Brīvajā laikā patīk makšķerēt, rudenī  pasēņot – ir zināmas labas baraviku vietas. Ziemas vakari tiek veltīti TV sporta pārraidēm, it sevišķi Anglijas Premjerlīgas futbolam, un prāta spēļu vērošanai. Piedalījies TV šovos “Prāta banka”, “Zini vai mini”, kā arī “V.I.P.”.

Artis Roze – kapteiņa dēls. Strādā “LMT Retail & Logistics”. Brīvajā laikā aizraujas ar smago mūziku, koncertu un festivālu apmeklēšanu. Par otro aizraušanos uzskata videospēļu spēlēšanu, kas palīdz pēc garas darba dienas atslābināties. Kopā ar tēvu ir piedalījies gan “V.I.P.”, gan “Prāta bankā”. 

Madara Roze – kapteiņa vedekla. Iegūta augstākā izglītība kultūras vadībā, pasākumu organizācija ir kā sirdslieta. Kursos gūts ieskats IT jomā – programmēšanā, nākotnē to vēlas apgūt kā augstāko izglītību. Noteikti kādreiz vēlētos iegūt zināšanas arī tiesību zinātnē.  Mērķtiecīga.


Sandis Ozoliņš – komandas kapteinis. Atjautīgs jaunietis, kuram patīk jauni izaicinājumi. Bieži piedalās dažādās prāta spēlēs un projektos, kuros bieži vien “ievelk” arī citus. Aizraujas ar starptautisko politiku un pasaules izzināšanu. Stingri pastāv par savu viedokli, kuru spēj prasmīgi pamatot. 

Agnija Ozoliņa – kapteiņa  mamma. Atraktīva divu dēlu mamma, kura bieži vien “pavelkas” līdzi dēlu avantūrām. Bieži pieņem grūtus izaicinājumus. Mūža sirdslieta vienmēr ir bijusi dziedāšana. Dzīves moto – rīts gudrāks par vakaru, jo rīts viņu sagaidīs ar tasi kafijas. 

Dace Bedikere – kapteiņa paziņa. Dzīvo ar prieku! Patīk skatīties prāta spēles un tā pārbaudīt savas zināšanas. Piedalīties “V.I.P.” uzskata par kārtējo izaicinājumu. Vislielākais gandarījums ir par saviem trim bērniem, kas nu jau izauguši, pašlaik studē. Ir daudz bijusi plašajā pasaulē, bet tik skaistu zemi kā Latviju nav nekur atradusi!