Baltijas volejbola līga. VK "BIOLARS/Jelgava MSG" - SK "Jēkabpils Lūši"

Otro spēli pēc kārtas divās dienās Baltijas volejbola Meistarlīgā aizvadīja Jēkabpils Lūši volejbolisti. Par viņu maču ar Jelgavā turpina Normunds Melderis.

Pēc vakardienas Lūšu neveiksmes trijos setos pret RTU/Robežsardze/Jūrmala komandu, šodien jēkabpilieši viesos centās reabilitēties mačā ar Biolars/Jelgava/MSĢ. Jāņem vērā, ka Latvijas čempioni otro dienu pēc kārtas aizvadīja spēli bez galvenā trenera Mārča Oburmaņa. Ja pret RTU tas bija negatīvs faktors, tad šodien spēlē pret gados jaunajiem murjāniešiem, tam lielas nozīmes nebija. Pirmo setu Lūši uzvarēja ar 25-14, bet otro ar 25-17. Tikai trešā seta sākumā, kad viesi jau sāka spēlēt rezervēti, Biolars ieguva nelielu vadību. Līdz seta vidum favorīti gan visu bija atgriezuši iepriekšējās sliedēs. Un lai arī Jelgavas klubs setā guva 21 punktu, šaubu par Lūšu uzvaru nebija ne mirkli. Jēkabpiliešiem pārliecinošs panākums ar 3-0.

Intervija - Zigurds Adamovičs, SK «Jēkabpils Lūši» volejbolists

Lai arī Jēkabpils Lūši guva uzvaru trijos setos, tabulā viņi joprojām paliek 7.vietā. Par vienu punktu atpaliekot no Robežsardzes un Pērnavas volejbolistiem.