Samazinās susuru skaits

Pēdējo divu gadu laikā samazinājies Latvijas īpaši aizsargājamo sugu sarakstā un Sarkanajā grāmatā iekļauto mazo jeb lazdu susuru skaits. Tas ir mazs dzīvnieciņš ar pūkainu asti, kas iegulst pat bērna plaukstā, un reizēm ziemas miegā var nogulēt pat 9 mēnešus. Cik tieši šo mazo dzīvnieku skaitu ietekmē cilvēku saimniekošana mežos, stāsta Anda Boša.
Komentāri

Kategorijas