V.I.P. 18. oktobris. Fināls

Pie Uģa Joksta – finālspēles laiks. Šajā ciklā iepazinām četras lieliskas, draudzīgas un aizrautīgas komandas no apdrošināšanas kompānijas BTA. Finālspēlē uzņēmumu pārstāvēs kapteiņu Elīnas Zvejnieces un Andra Greiera komandas, kas meklēs atbildes uz jautājumiem par Stīvena Spīlberga superfilmām, interesēsies par valmieriešiem, atsauks atmiņā NHL komandu logotipus, iedziļināsies lietvārdu locījumos. 

Andris Greiers – komandas kapteinis. Māk atņemt un dalīt. Arī saskaitīt, reizināt, piešķirt piekļuves un liegt piekļuves. IT administrators. Brīvajā laikā dodas ļoti garās pastaigās pa brikšņiem, lai baudītu nekurienes skaistumu. 

Gerda Joņina – kapteiņa kolēģe. Aizraujas ar diametrāli pretējām lietām. Savu brīvo laiku galvenokārt pavada aktivitātēs svaigā gaisā. Dodas garās pastaigās ar diviem skotu terjeriem, apzina dabas takas un izbauda supošanu pa Latvijas upēm. Lietainās dienās lasa grāmatas. 

Antra Čamane – kapteiņa kolēģe. Strādājusi vairākās nozarēs: telekomunikāciju nozarē, bankā, ražošanas uzņēmumā un šobrīd apdrošināšanā. Bijusi konsultante, finanšu analītiķe, valdes asistente un šobrīd direktore. Raksturīga vēlme pēc pašizaugsmes, jaunām zināšanām, izaicinājumiem un kustības. Studē maģistrantūrā diplomātiju un starptautiskās attiecības. Rītu iesāk ar nelielu meditāciju. 


Elīna Zvejniece – komandas kapteine. Mārketinga un sabiedrisko attiecību departamenta direktore BTA, mārketingā darbojas jau 15 gadus. Ir novērots līderes gars, orientēta uz rezultātu, labi organizēta, uzskata, ka visa pamatā ir komunikācija. Patīk sports, labākie gadi aizvadīti basketbola laukumā. Intereses: mūzika, ceļošana, teātris. Ideālās sastāvdaļas atpūtai: ģimenes kopā būšana, laba grāmata, lauku mājas terase, pirts rituāls, sarunas. 

Māris Stepiņš – kapteines kolēģis no Juridiskā departamenta. Aizraujas ar viduslaiku vēsturi, jo īpaši Livonijas laiku. Patīk labi pavadīt laiku labā kompānijā, ar humoru ir uz tu. Brīvajā laikā aktīvi sporto – Māra trumpis ir skriešana. Savukārt miera osta ir garie pārgājieni ar ģimeni. 

Mārtiņš Kleinhofs – kapteines sportiskākais kolēģis. Ir azartisks, un to pierāda dalība spēlē. Īpaši tuva tēma ir sports, nopietna pēdējo gadu nodarbe – riteņbraukšana. Plašs redzes lauks, šo un to zina, tāpēc ir labs komandas biedrs “V.I.P.” spēlē.