Eirolīgas basketbola spēle sievietēm. "Avenida" - "TTT Rīga"

Vakar vēlu vakarā Spānijas pilsētā Salamankā, Latvijas labākā sieviešu basketbola komanda TTT Rīga aizvadīja otro Eirolīgas maču pret Avenida. Šodien komanda atgriežas mājās, bet pirms tam Matīss Timofejevs sazinājās ar komandas galveno treneri Mārtiņu Gulbi.

Video: EuroLeague Women

Rīdzinieces maču iesāka ar lielisku aizsardzību. Pretinieces no spēles trāpīja mazāk kā trešdaļu no metieniem.

Mača ievads gan bija neveiksmīgs, jo savainojumā iedzīvojās pieredzējusī Gunta Baško, kura pilda arī kluba direktores pienākumus.

Intervija - Mārtiņš Gulbis, “TTT Rīga” galvenais treneris

Ļoti labi uzbrukumā spēlēja amerikāniete Džesmina Tomasa – viņai sākumā 8 gūti punkti. Pēc mazā pārtraukuma labs izrāviens padevās rīdziniecēm – pēc Ievas Pulveres trīs punktu metiena TTT bija vadībā ar 16-15. Tad gan sekoja iebraukšana otrā grāvī, Avenida guva desmit punktus pēc kārtas, bet dodoties pārtraukumā Spānijas klubs vadībā ar 25-19. Latvijas spēlētāju Jasas un Pulveres pūlēm rīdzinieces pirmās piecas minūtes turējās spēlē. Avenida izcili uzbruka no tālās distances, TTT daudz kļūdījās un mača liktenis bija izšķirts. Salamankas komandai uzvara ar 72-41.

Intervija - Mārtiņš Gulbis, “TTT Rīga” galvenais treneris

TTT nākamā Eirolīgas spēle 21. oktobrī Rīgā pret Maskavas MBA, kas arī cietusi divus zaudējumus divos mačos. Izslēgšanas spēlēs iekļūs 4 no 8 labākajām grupas komandām.