Bardaks bēniņos: "Kur ir bardaks?" 1. sērija

Kā jau daudzās mājās un to bēniņos, arī šajos ir sastopams īsts Bardaks. Viņš jauc visu lietu kārtību, regulāri pazaudē domas, garastāvokli un kopumā jūtas apjucis. Tādēļ bērni ik dienu nāk uz bēniņiem, lai jautri pavadītu laiku un mēģinātu palīdzēt Bardakam ieviest kaut nelielu skaidrību par to, kāpēc mēs esam tik dažādi, kā rodas zvaigznes, kā strādā internets, ko iesākt ar emocijām, kā dalīties ar māsām un brāļiem, kā rūpēties par mājdzīvniekiem, kā uztaisīt robotu, kā nepārēsties saldumus, kā šķirot atkritumus un sasaldēt visu, kas apkārt. Bardaks bērniem savukārt māca, kā nebūt perfektiem un nebaidīties būt atšķirīgiem, dabiskiem un cilvēcīgiem. Noskaidrot lielās patiesības un rūpēties par mazajiem dzīves priekiem bērniem un Bardakam palīdz bēniņos esošie priekšmeti: radošām idejām un emocijām pilnā Burka, ar aso prātu un mēli apveltītā Adata, pasaulei, mūzikai un ziņām atvērtais Radio, kā arī mazliet noputējušais un vientuļais Zābaks.

Raidījuma tituldziesmu ir sarakstījis Jānis Šipkēvics jeb Šipsī, savukārt par tēlu tituldziesmām un raidījuma muzikālo noformējumu rūpēsies Zane Dombrovska. 

1. sērija. Kur ir Bardaks? Bērni atklāj bēniņus un Radio, kurš viņiem pastāsta satraucošas ziņas. Bērni dodas ielās noskaidrot, kas ir Bardaks un kur viņš dzīvo.