Latvijas futbola Virslīga. RFS - FK "Liepāja"

Latvijas futbola Virslīgā šodien viena spēle - līderi RFS pret FK "Liepāja". Šīs komandas drīz spēlēs arī Latvijas kausa finālā. Šodien uzvara RFS, par to plašāk Andris Auziņš.

Līdz Latvijas čempionāta noslēgumam klubiem atlicis nospēlēt 6-8 spēles. Tas neritmiskā kalendāra dēļ. Līderei RFS uzvara pret Liepāju dotu jau piecu punktu pārsvaru pār tuvāko sekotāju, turklāt RFS vēl ir spēle rezervē, bet liepājniekiem šī ir teju pēdējā iespēja cīnīties par medaļām. Spēli labāk iesāka RFS, tika pie vairākām standartistuācijām, bet teicami vārtos darbojās liepājnieks Krišjānis Zviedris. Tuvāk puslaika beigām Liepāja aktivizējās ar vairākiem bīstamiem momentiem, bet ovācijas pēc stūra sitiena, kad Marko Simičs izvirzīja vadībā Liepāju! Prieki bija īsi, jo uzreiz pēc pārtraukuma RFS rezultātu izlīdzināja, bet atslēgas epizode pašā izskaņā, kad ilglaicīgu uzbrukumu ar precīzu sitienu vārtos noslēdza Elvis Stuglis – 2:1 uzvara RFS!

Intervija - Elvis Stuglis, FK “RFS” uzbrucējs/aizsargs

Šī uzvara vēl vairāk pietuvina RFS kluba pirmajam čempiontitulam, bet liepājniekiem cerības uz medaļām sarukušaas līdz minimumam.