Eiropas čempionāts volejbolā. Latvija – Vācija

Latvijas valstsvienības treneris jau no pirmajām minūtēm pārsteidza daudzus un laukumā laida jaunos spēlētājus, no pamatsastāva visu spēli laukumā pat neizgāja līderi Egleskalns, Ozoliņš, bet Saušs nospēlēja vienu izspēli.

Intervija - Toms Švans, Latvijas volejbola valstsvienības kapteinis

Pirmajā setā jaunie latvieši cīnījās, cik vien spēja – vairākas teicamas epizodes mūsējo izpildījumā arī vāciešiem lika laukumā laist labākos spēkus – setā zaudējums 22:25.

Otrais sets jau vācu zīmē – nespējām iegūt emocijas un 19:25.  Sauso zaudējumu mūsējie nevēlējās ne par kādu cenu – trešajā setā fantastiski precīzas serves un necaursitams bloks deva pat 19:12, vācieši gan atspēlējās un pat panāca mačbumbu, par laimi to novērsām un 27:25!!!

Arī ceturtajā setā Latvijai pat minimāla vadība līdz pat 8:7, tiesa – tad izpaudās vācu meistarības pārākums tieši servēs – neveiksmīgās uzņemšanas šoreiz pārvilka pāri strīpu Latvijai atkal spēlēt piekto setu – 17:25 un 1-3 zaudējums Vācijai.

Intervija - Edvarts Buivids, Latvijas volejbola valstsvienības 2. temps

Latvijai, lai iekļūtu astodaļfinālā rītdien vai nu jāuzvar Olimpiskā čempione Francija, vai jācer, ka horvāti šovakar uzvar igauņus un rītdien slovākus!

Intervija - Toms Švans, Latvijas volejbola valstsvienības kapteinis