Latvijas izlase gatavojas spēlei ar Norvēģiju

Jau 19:30 Latvijas hokeja izlase aizvadīs pārbaudes spēli pret Norvēģijas izlasi. Komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš šodien paziņoja, ka komandas kapteinis būs Teodors Bļugers.

Harijam Vītoliņam rītdienas mačs pret Norvēģiju būs debija Latvijas hokeja izlases galvenā trenera amatā. Gatavojoties OS kvalifikācijas turnīram Vītoliņš piesaistījis 5 asistentus – tai skaitā Arti Ābolu un Kārli Zirni. Pirmais trenera paziņojums bija tāds, ka kapteiņa pienākumi izlasē uzticēti Pitsburgas Pingvins uzbrucējam Teodoram Bļugeram.

Intervija - Harijs Vītoliņš, Latvijas hokeja valstsvienības galvenais treneris

Šovakar gan vēl Teodors mačā nepiedalīsies. Šoreiz izlases rīcībā ir visi 3 NHL spēlējošie uzbrucēji. Bez Bļugera arī nupat ar Sanhosē Šarks līgumu noslēgušais Rūdolfs Balcers un Bufalo Sabres spēlētājs Zemgus Girgensons, kurš savainojuma dēļ pilnībā izlaida iepriekšējo sezonu...

Intervija - Harijs Vītoliņš, Latvijas hokeja valstsvienības galvenais treneris

Šovakar un rīt Latvijas hokeja izlasei pārbaudes spēlēs pretī stāsies Norvēģija. Galvenais treneris norādīja, ka šis pretinieks ir īstā kalibra, lai pārbaudītu spēlētājus pirms OS kvalifikācijas turnīra. Tas Arēnā Rīga norisināsies nākamās nedēļas izskaņā – pretiniekos Latvijai būs Itālija Ungārija un Francija.