"Riga FC" gatvojās spēlei pret "Malmo" UEFA Čempionu līgas turnīrā

UEFA Čempionu  līgas kvalifikācijas astotdaļfinālā futbolā rītvakar atbildes spēle Riga FC savā laukumā pret Zviedrija Malmi. Pirmajā spēle Zviedrijā uzvarēja Malme 1 – 0. Komandas gatavojas, nekas  nav izšķirts, apņēmības pilni arī mūsējie. Turpina Andris Auziņš.

Čempionu Līgas pirmās kvalifikācijas kārtas atbildes spēlē Riga FC derēs jebkāda uzvara, jo UEFA šosezon atcēla, ka izbraukuma vārti ir vērtīgāki. Izcīnīt uzvaru pret Zviedrijas labāko komandu gan būs sarežģīti, Riga FC ir problēmas ar uzbrūkošā plāna spēlētājiem, turklāt pirmajā spēlē Latvijas čempionvienība netika pie neviena stūra sitiena.

Intervija - Andris Riherts, «Riga FC» galvenais treneris

Intervija - Antonijs Černormordijs, «Riga FC» kapteinis

Iepriekšējās sezonās Riga FC tieši mājās Skonto stadionā rādīja labāko spēli kluba vēsturē. Tiesa šosezon rīdzinieki šeit ir nospēlējuši vien trīs spēles un neizteiksmīgā snieguma dēļ arī spēlētāju attiecības laukumā izskatās pietiekami saspīlētas.

Intervija - Andris Riherts, «Riga FC» galvenais treneris

Atšķirībā no Riga FC, Malme pirms Čempionu līgas spēles Rīgā aizvadīja vietējā čempionāta spēli, kur uzvarēja 4:0. Tajā spēlē vārtus guva arī tikko no Eiropas čempionāta atbraukušais dānis Kristiansens.

Intervija - Jons Dāls Tomasons, «Malmo FF» galvenais treneris

«Ir lieliski, ka viņš ir atpakaļ komandā, viņš iesita skaistus vārtus par spīti tam, ka nav 60 dienas nebija spēlējis futbolu 11 pret 11.»

Čempionu līgas spēle Riga FC – Malme rītdien Skonto stadionā 19:00, uz spēli drīkstēs ierasties līdz 4000 skatītāju, kuriem būs derīgs covid-19 vakcinācijas vai izslimošanas sertifikāts.