Latvijas futbola Virslīga. FK "Liepāja" - "Riga FC"

Latvijas čempionvienībai «Riga FC» Liepājā solījās ļoti sarežģīta spēle – vājā pašu snieguma dēļ un liepājnieku komandas emocionālā pacēluma dēļ, jo FK «Liepāju» pirmo reizi sezonā vadīja jaunais treneris Ņebojša Vigņevičs. Lai gan serbs ierastajā sākumsastāvā lielas izmaiņas neveica, FK «Liepāja» bija pārvērtusies līdz nepazīšanai. Jau spēles sākumā brīnišķīgus vārtus guva Latvijas futbolists Vadims Žuļevs un pirmais puslaiks tā arī noslēdzās 1:0. Čempioniem vien pāris pusmomenti, kad uzbrukumu veidoja soms Soisalo.

Pēc pārtraukuma FK «Liepāja» nosēdās un lielākoties bumba bija «Rīgas» īpašumā. Taustāmu labumu gan tas nedeva un tādas īstas iespējas čempionei nebija, turklāt pēc tikko laukumā nākušā Babajana noraidījuma bija skaidrs – Liepājai pirmā uzvara ne tikai pret «Riga FC», bet vispār pret top-3 komandām šosezon.

Intervija - Dāvis Ikaunieks, FK «Liepāja» uzbrucējs

Abām virslīgas komandām Latvijā tagad būs pauze, jo «Riga FC» nākamnedēļ izbraukumā jāspēlē UEFA Čempionu līgas kvalifikācijā Zviedrijā, bet FK «Liepāja» savās mājās uzņems Ziemeļmaķedonijas komandu.