Kuldīgā aicina līgot kopā

Tuvojoties Pasaules čempionātam hokejā, kas no 10. līdz 26. maijam notiks Slovākijā – Bratislavā un Košičē, Latvijas Televīzija un Tet piedāvā publiskās noskatīšanās sublicenci LTV un Helio media kanālos pārraidītajām Pasaules čempionāta hokejā spēlēm.

Sublicence nodrošina iespēju vērot pasaules čempionātu ne vien ģimenes un draugu lokā, bet arī organizēt tā skatīšanos un līdzi jušanu publiskā vietā. Komersanti, pašvaldības un jebkurš cits interesents, kas vēlas organizēt publisku hokeja čempionāta skatīšanos,* var aizpildīt sublicences pieteikuma sagatavi, kas pieejama šeit: https://ej.uz/PCH_sublicence

Ja dokuments tiek aizpildīts elektroniski, tas jānosūta LTV e-pastā [email protected], ja tas tiek aizpildīts ar roku, tas jānosūta vēstulē, adresē norādot:

Valsts SIA Latvijas Televīzija

Zaķusalas krastmala 33,

Rīga, LV-1050,

Latvija

* Publiskā noskatīšanās ir speciāli organizēts pasākums, kas tiek rīkots vietā un laikā, kur ikdienā nenotiek regulāra televīzijas vai interneta kanālu skatīšanās.  

Ja apmeklētājiem tiek piedāvātas tās spēles, kas tiek translētas TV kanālos 360TV vai 360 Hokejs, tostarp spēles ar komentāriem krievu valodā, jāiegādājas Helio televīzijas biznesa pieslēgums, zvanot uz TET Biznesa apkalpošanas tālruni 67 177 177.

Latvijas Televīzijas un Tet pārraides tiesības nodrošina vienošanās ar Starptautiskās hokeja federācijas Pasaules čempionāta hokejā ekskluzīvo mediju un mārketinga partneri Infront Sports & Media. Vienošanās paredz pārraides tiesības līdz pat 2023. gadam.