E. Levits beidz oficiālo vizīti Zviedrijā

Sagaidot Jauno gadu, Latvijas Televīzija piedāvās ar cieņu un smaidu atskatīties uz šī gada nozīmīgākajiem notikumiem kopā ar Jāni Skuteli raidījumā “Pusnakts šovs ar Jāni Skuteli. Vecgada speciālizlaidums”. Par piedzīvoto politikā, teātrī, sportā, internetā, kino, Latvijas simtgadē, un, galu galā, to, kas “vispābā” noticis, izteiksies eksperti – Guntis Bojārs, Henrieta Verhoustinska, Dita Rietuma, Reinis Ošenieks, Kristiāns Bērziņš, Dita Rietuma, Pauls Timrots un Žigis.

Nedēļas sākumā tika aizvadīts krāšņs svētku programmas ieraksts mūzikas namā “Daile”. Pie galdiņiem pasākumu vēroja sabiedrībā atpazīstami ļaudis – LTV šovu vadītāja Dagmāra Legante, Jaunā Rīgas teātra aktieris Kaspars Znotiņš, aktieru pāris Ģirts Liuzniks un Liene Sebre, modele Māra Sleja, grupa “Da Gamba” un daudzi citi. LTV skatītāji šovu varēs vērot 31. decembrī plkst. 21.05 LTV1 un REPLAY.lv.

Vecgada speciālizlaiduma skatītājus priecēs gan asprātīgās Skuteļa sarunas ar viesiem, gan muzikālie priekšnesumi šī gada lielāko hitu autoru izpildījumā. Uzstājās ansis un Kristīne Pāže, Ozols, grupas “Instrumenti” un “The Sound Poets” Juris Kaukulis, Viņa un apvienība “Mazais princis”, savukārt simtgades Dziesmu un deju svētku noskaņās atgriezties palīdzēja jauktais koris “Anima”. Kā ierasts, Jāni Skuteli atbalstīs nenogurdināmā grupa “Dziļi violets” un neaizstājamais triecienžurnālists Ēriks Palkavnieks.

FOTO ieskats šova norisē: https://failiem.lv/u/u2b5a6cf

“Pusnakts šovs ar Jāni Skuteli. Vecgada speciālizlaidums” – 31. decembrī plkst. 21.05 LTV1!