Издатели просят снизить НДС на книги

No 10. oktobra jauns sporta raidījums būs vērojams LTV7. Latvijas un pasaules hokeja dzīvē iedziļināsies Armands Tripāns un Kaspars Lācis. Raidījuma veidotāji sola dinamiskus stāstus par hokeju, īpaši pievēršoties bērnu un jauniešu aktivitātēm.

Pusstundu garie raidījumi 12 nedēļu garumā piedāvās daudzveidīgu dokumentāli izklaidējošu saturu par un ap hokeju – sākot ar stāstiem par sporta veida vēsturi, leģendām un svarīgākajiem notikumiem, beidzot ar stāstiem par šodienas bērnu un jauniešu hokeja dzīvi Latvijā. Kaspars Lācis, kurš savā profesionālajā darbībā ir cieši saistīts ne vien ar televīzijas, bet arī ar hokeja pasauli, atzīst, ka abi autori filmēšanas procesā mēģinājuši radīt jaunu stāstīšanas stila veidu, kas nav salīdzināms ar citiem sporta raidījumiem Latvijā. “Cerēsim, ka patiks mums pašiem un skatītājiem,” optimistisks ir Kaspars.

Otrs raidījuma vadītājs – LTV sporta žurnālists Armands Tripāns, kura dzīvē hokejam arī ir liela loma – uzsver, ka šis raidījums ir mēģinājums runāt par sporta veidu ārpus ierastās sporta dzīves dienaskārtības: “Mēs uzskatām, ka ir jārada saturs, kas izglīto skatītāju ne tikai Pasaules čempionāta laikā, bet arī citā laikā – par notikumiem un personībām, kuras ietekmē šo sporta veidu ikdienā.”

Raidījuma komandai ir pieredze dažādos televīzijas formātos. Armands zināms arī kā emocionāls dokumentālists, kurš priekšplānā izceļ varoņa izjūtas, vienlaikus izstāstot arī stāsta pragmatisko pusi. “Mēs radīsim saturu, kas uzrunās hokeja profesionāļus, amatierus un galvenokārt jauniešus un viņu vecākus,” sola Armands.

Jauno raidījumu būs iespējams vērot no 10. oktobra, trešdienās, plkst. 20.05 LTV7.