Плюнул... и на выход

Piektdien, 5. oktobrī, savu sesto sezonu uzsāks skolēnu un skolotāju iecienītais LTV1 raidījums “Gudrs, vēl gudrāks”. Jaunajā sezonā pirmie startēs sestklasnieki no visas Latvijas.

Šī sezona gudriniekā solās būt krāsaina un intelektuāliem izaicinājumiem bagāta. Spēles noteikumi – nemainīgi: katra klase izspēlē 3 pusfinālus, kuros katrā piedalās 12 dalībnieki. Divi labākie iegūst tiesības piedalīties finālā, kurā seši dalībnieki sāk visu no nulles. Katrā spēlē, arī finālā, ir 4 kārtas. Kā ierasts, dalībnieki sev līdzi ņems savu skolotāju un klasesbiedrus, kuri atbalstīs un uzturēs cīņassparu.

Pirmajā raidījumā sestās klases pārstāvēs Ance Ozola no Edgara Kauliņa Lielvārdes vidusskolas, Aksels Neimanis no Vecumnieku vidusskola, Paula Cirmane no Jelgavas 3. sākumskolas, Renijs Alksnis no Bauskas sākumskolas, Žanete Līva Apsīte no Jēkabpils pamatskolas, Paulīna Jansone no Valmieras Viestura vidusskolas, Elizabete Apeine no Limbažu sākumskolas, Marta Kļaviņa no Kandavas K. Mīlenbaha vidusskolas, Annija Akmentiņa no Preiļu 1. pamatskolas, Anete Reinberga no Jelgavas 4. sākumskolas, Gustavs Beķers no Ikšķiles vidusskolas, un Hugo Teodors Frīde no Ziemeļvalstu ģimnāzijas.

Jaunās sezonas pirmais raidījums – jau 5. oktobrī, plkst. 19.00, LTV1. Pirmajā pusfinālā dalībnieku erudīciju un atjautību pārbaudīs Kaspars Ozoliņš un Valters Frīdenbergs. Pašā spēles izskaņā pirmos finālistus ar dziesmu “Rozā brilles” apsveiks grupa “Triānas parks”!