Jūrmalciemā norit NBS pretgaisa aizsardzības mācības

Šajā nedēļas nogalē LTV7 ēterā NBA zvaigžņu spēles! Sestdien, 13.februārī, pulksten 19:00 LTV7 tiks demonstrēta NBA uzlecošo zvaigžņu spēle basketbolā, kuras laikā spēles laukumā redzēsim arī Latvijas basketbola talantu Kristapu Porziņģi, savukārt naktī no 14. uz 15. februāri pulksten 3:00 tiks translēta NBA Zvaigžņu spēle!

NBA visu zvaigžņu nedēļas nogale šoreiz norisināsies Kanādas pilsētā Toronto. Pati galvenā spēle norisināsies naktī uz pirmdienu pēc Latvijas laika, bet pirms tam norisināsies NBA uzlecošo  zvaigžņu spēle, kura Latvijai svarīga, jo tajā piedalīsies arī Kristaps Porziņģis. Šajā mačā piedalās šīs sezonas labākie debitanti, kā arī labākie NBA otrgadnieki. Par Porziņģa līdzdalību šajā mačā nekādu šaubu nebija, viņš ir stabils Ņujorkas “Knicks” pamatsastāva spēlētājs ar atzinīgu sniegumu laukumā. Viņš vairākkārt ir iekļuvis arī nedēļas top spēlētāju vai elementu desmitniekā. Redzēsim, cik interesants laukumā šādā šovā būs mūsu basketbolists, katrā ziņā viņa arsenālā ir ļoti daudz ieroču – precīzi metieni, iespaidīgi slam dunk, un bloki, kā arī viņš patīk NBA līdzjutējiem ne tikai Ņujorkā vien. Spēle ierakstā LTV7 ēterā skatāma 13. februārī pulksten 19:00.

Naktī uz pirmdienu, pulksten 03:00 pēc Latvijas laika, LTV7 translēs NBA Zvaigžņu spēli. Lai arī līdz pēdējam brīdim Kristaps Porziņģis kandidēja uz iebalsošanu mača pamatsastāvā, šoreiz viņam šī spēle gāja secen. Taču arī šai spēlei ir vērts sekot līdzi! Zvaigžņu spēle ir milzīgs šovs, un izklaidēt publiku labākie NBA basketbolisti māk – sākot no leģendārā Kobes Braienta līdz mūsdienu lielākajai zvaigznei Lebronam Džeimsam. Spēlēs arī Kristapa Porziņģa komandas biedrs Ņujorkā, Karmelo Entonijs. Patiesībā ikviens spēlētājs šajā sastāvā ir spilgta NBA zvaigzne.

Uz Toronto ir devies arī LTV sporta žurnālists Reinis Ošenieks, lai katru vakaru ekskluzīvās reportāžās LTV1 un LTV7 ēterā stāstītu par Kristapa Porziņģa gaitām un Zvaigžņu spēles aizkulisēm.