No piektdienas vakcinēs lielveikalos bez pieraksta

Latvijas Televīzijas (LTV) Ziņu dienesta žurnālisti Viktorija Terentjeva un Ingus Graudiņš ir devušies uz Francijas galvaspilsētu Parīzi, lai sekotu līdzi notikumiem, kas saistīti ar vakar notikušo asiņaino slaktiņu žurnāla «Charlie Hebdo» redakcijā. Ziņu dienesta žurnālisti raidījumu “Dienas ziņas”, “Panorāma” un “Segodņa večerom” (Сегодня вечером) sižetos no Parīzes komentēs notikumu attīstību.

Vakar ar Kalašņikova triecienšautenēm un granātmetēju bruņoti cilvēki iebruka Francijas satīriskā žurnāla “Charlie Hebdo” redakcijā. Apšaudē nogalināti 12 cilvēki, tostarp žurnāla galvenais redaktors, trīs Francijas labākie karikatūristi un divi policisti. Vēl desmit cilvēki ievainoti un vairāki no viņiem ir kritiskā stāvoklī. Visā valstī ir izsludināts augstākais terorisma draudu līmenis.

LTV Ziņu dienesta žurnālisti klātienē sekos līdzi notikumu attīstībai Parīzē. Sabiedriskais medijs sniegs objektīvu jaunāko informāciju par notikumiem, kuriem ar neatslābstošu uzmanību seko līdzi visa pasaule.