Lietuvā no ceturtdienas neierobežos izklaides vietu darbību

Gaidot un atzīmējot Baltijas ceļa 25. gadskārtu, Latvijas Televīzijas (LTV) Ziņu dienests ik vakaru “Panorāmā” piedāvā leģendārajai cilvēku ķēdei veltītu rubriku, kā arī Baltijas ceļa gadadienā, 23. augustā, ziņu speciālizlaidumus gan latviešu (LTV1), gan krievu valodā (LTV7).

Cilvēku ķēde, kas 1989. gada 23.augustā simtiem kilometru garumā caurvija trīs Baltijas valstis, kļuvusi par unikālu vēsturisku notikumu un brīvības simbolu. Kam savulaik radās ideja par šādu akciju? Kā tā tika organizēta un kā realizēta? Kā to atspoguļoja dažādi plašsaziņas līdzekļi Latvijā un ārvalstīs? Ik vakaru “Panorāmas” rubrikā “Baltijas ceļam – 25” kopīgi ar Baltijas ceļa rīkotājiem un dalībniekiem atcerēsimies - kā tas bija?

Savukārt 23.augusta rītā jau no pulksten 9.00 un pēcpusdienā pulksten 14.00 LTV1 ēterā un pulksten 19.00 LTV7 gaidāmi Ziņu dienesta gatavotie ziņu speciālizlaidumi. Par Baltijas valstu vienotību toreiz un tagad, par akcijas aizkulisēm un cilvēku likteņiem, par to, kā Baltijas ceļu atceras šodien – reportāžas un tiešraides par aktuālajiem notikumiem Latvijā, kā arī no Igaunijas un Lietuvas.