"LVS/Sportland kausa" izcīņa vieglatlētikā Jelgavā. Māra Grīva

25. martā, pulksten 21.50 LTV7 diskusiju raidījumā «Aktuālais jautājums» Valsts prezidents Andris Bērziņš sniegs pirmo plašāko interviju pēc tikšanās ar ASV viceprezidentu Džo Baidenu. LTV žurnālists Miroslavs Kodis viens pret vienu izjautās Andri Bērziņu par to, vai Latvijā pastāv draudi no Krievijas, kā konflikts Ukrainā ietekmē attiecības ar Krieviju un krievvalodīgajiem Latvijā, kā arī par secinājumiem pēc Zolitūdes traģēdijas.  

„Pagājušonedēļ mūsu Valsts prezidents Viļņā tikās ar ASV viceprezidentu Džo Baidenu, viņam bijusi arī telefonsaruna ar ASV prezidentu Baraku Obamu par Krievijas ietekmi, Andris Bērziņš bijis nesaudzīgs izteikumos par atbildīgajiem Zolitūdes traģēdijā, tāpēc viens pret vienu sarunā vēlos uzzināt prezidenta viedokli un secinājumus par šiem tematiem,” uzsver LTV žurnālists Miroslavs Kodis. Sarunā ar prezidentu žurnālists noskaidros, vai no Krievijas puses Latvijai pastāv reāli draudi un kādas varētu būt valstu attiecības pēc konflikta Krimā.

Diskusiju raidījumā „Aktuālais jautājums” otrdienu vakaros LTV7 žurnālists Miroslavs Kodis uzdod asus un atmaskojošus jautājumus saistībā ar aktualitātēm Latvijas sabiedrībā.