Tutas lietas 7. 9. sērija

, 6. janvārī, pulksten 17.30 raidījumā «Skats no malas» diskusija par „Vienotības” izvirzīto premjera amata kandidāti Laimdotu Straujumu un to, cik veiksmīgi notikusi eiro ieviešana Latvijā. Studijā žurnālists Kārlis Streips un kolēģi Ingus Bērziņš, Juris Kaža, Romāns Meļņiks. 

Ne vien sportā, bet arī politikā reizēm nākas domāt par jēdzienu «rezerves soliņš.»  Ilgi un dikti „Vienotība” centās atrast kādu, kurš Valsts prezidentam būtu pieņemams kategorijā «nākamais premjerministrs.»  Daži „Vienotības” ļaudis gribēja kļūt par valsts trešo augstāko amatpersonu, bet sastapās ar valsts visaugstākās amatpersonas noraidījumu.  Citi „Vienotības” biedri tapa uzrunāti par minēto iespēju, bet paši atteicās.  Nu „Vienotība” beidzot ir atradusi savu kandidāti, un viņa partijā iestājās tikai vakar.  Runa ir par Zemkopības ministri Laimdotu Straujumu.  Par šo tēmu diskusija šodien „Skats no malas” studijā. 

Savukārt jauno gadu Latvija sāka bez jauna premjerministra, toties ar jaunu valūtu.  Kā ir veicies ar tās ieviešanu? – arī par to raidījumā šovakar diskutēs Kārlis Streips ar viesiem.

Raidījums «Skats no malas» – šodien pulksten 17.30, 00.40 un rīt 10.45 LTV1, kā arī jau raidījuma dienā Latvijas Televīzijas mājas lapā www.ltv.lv. Sabiedrisko mediju portālā lsm.lv lasāmas raidījuma ziņas.