Послабления с сертификатом

Piektdien, 27. septembrī, pulksten 10.00 LTV7 tiešraidē demonstrēs „Olimpiskās dienas 2013« rīta vingrošanu, kas vienlaicīgi notiks visās Latvijas „Olimpiskās dienas 2013» norises vietās. „Atbalstot sportisku dzīvesveidu un izsakot pateicību mūsu sportistu – profesionāļu izcilībai, Latvijas Televīzija (LTV) piedalīsies ikgadējās Olimpiskās dienas atspoguļošanā. Vienojošais rīta vingrošanas pasākums simbolizē gan kopīgus mērķus un varēšanu, gan sportu kā neatņemamu ikdienas sastāvdaļu,« komentē VSIA „Latvijas Televīzija» valdes loceklis un programmu attīstības vadītājs Sergejs Ņesterovs.

Latvijā Olimpiskās dienas pasākumi šogad noritēs 83 vietās, kas pulcēs vairāk nekā 87 000 dalībnieku. Vienlaicīgi visās notikuma vietās vērienīgais pasākums sāksies ar Olimpisko rīta vingrošanu, kuras mērķis ir pamodināt un sagatavot dalībniekus turpmākās dienas aktivitātēm, kā arī atgādināt par pareizi veiktu rīta vingrošanu kā ļoti svarīgu ikdienas sastāvdaļu. „Olimpiskās dienas 2013« rīta vingrošanas komplektu (video un audio formātā) ir iespējams lejupielādēt Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) mājaslapas www.olimpiade.lv sadaļā »Olimpiskā diena 2013". Vingrot kopā ar dalībniekiem no visas Latvijas būs iespēja arī pie televizoru ekrāniem.

Kā katru gadu Starptautiskā Olimpiskā komiteja, atzīmējot savu dzimšanas dienu, aicina visu valstu nacionālās Olimpiskās komitejas organizēt „Olimpisko dienu«, popularizējot nezūdošas olimpiskās vērtības – draudzību, cieņu un izcilību. Šogad pasākuma devīze Latvijā ir »Esam sportiska ģimene«. „Ģimene katram palīdz atrast pareizo ceļu ne tikai sportā, bet arī mācībās un dzīvē,» uzsver LOK ģenerālsekretārs Žoržs Tikmers.

Valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību „Latvijas Televīzija" ir moderns medijs, kas atspoguļo sabiedrības intereses televīzijas kanālos LTV1 un LTV7 (internetā – www.ltv.lv un www.lsm.lv). VSIA LTV skatītājiem Latvijā un ārpus tās robežām piedāvā operatīvu, objektīvu informāciju par sabiedriskajiem procesiem Latvijā, Baltijā un pasaulē. Sabiedriskās raidorganizācijas darbību uzrauga Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP). Pašreiz uzņēmums nodrošina vairāk nekā 450 darbavietas.

Latvijas Televīzija ir pirmā televīzija Baltijā. LTV (tolaik - Rīgas televīzijas studijas) pirmā pārraide notika 1954. gada 6.novembrī.

Papildinformācija:

Laura Brokāne
Komunikācijas speciāliste

Tālr. 67200751
Mob. 27491279
E-pasts: [email protected]