V.I.P. 7. jūnijs. Fināls

Jūnija mēnesi erudīcijas spēle VIP iesāk ar finālu. Pie Uģa Joksta tiksies komandas, kuru kapteiņi būs Normunds Vucāns un Juris Kļaviņš. Uzmanības lokā šoreiz Renārs Kaupers, Betmens, Toms Krūzs, Lolita Ritmanis, savstarpējie jautājumi un, protams, skatītāju jautājumi.

Šajā vasarā erudītus gaida vēl viens VIP spēļu cikls LTV ēterā, kas sāksies 21. jūnijā.

Jānis Kļaviņš – komandas kapteinis, strādā pašvaldības kapitālsabiedrībā. Sportisks, azartisks vidēja gadagājuma vīrietis, ģeogrāfijas, vēstures, sporta un humora entuziasts, ar noslieci ja ne gluži ticēt, tad vismaz kārtīgi izanalizēt sazvērestības teorijas. Kvalitatīvākā īpašība – sporta entuziasts un dīvāna eksperts pārākajā pakāpē. Ir arī ģimene un divi bērni.

Gints Zēla – kapteiņa domubiedrs, erudīts, miermīlīgs un jauks personāžs, kas vienmēr gatavs ļauties jauniem sportiska rakstura izaicinājumiem. Brīvajā laikā patīk nodarboties ar riteņbraukšanu, piedalīties orientēšanās sacensībās, braukt ar laivu, uzspēlēt volejbolu, bet ikdienā palīdz pilsētai un tās iedzīvotājiem risināt ar vidi un mājokli saistītus jautājumus.

Kristaps Supe – kapteiņa sens draugs, kopā apēsts ne viens vien puds sāls. Absolvējis LU Juridisko fakultāti, bet lielāko daļu sava apzinīgā daa mūža pavadījis valsts pārvaldē. Vienmēr bijis zinātkārs, kā arī paticis lasīt, īpaši saistījusi vēsture. Līdzīgi kā komandas biedriem, lielā aizraušanās ir sports, un ar prieku iesaistās jebkādās sportiskās aktivitātēs. Draugi saka, ka viņam piemīt dabiskas diplomātijas un pierunāšanas spējas, kā arī laba humora izjūta, ir šarmants un dzīvespriecīgs.


Normunds Vucāns – komandas kapteinis, rīdzinieks, pārdošanas vadītājs, sporta un mūzikas fans, vada raidījumus par mūziku, seriāliem, filmām «Radio 7» ēterā. Ar prieku piedalās visās iespējamās erudīcijas spēlēs.

Edgars Baldunčiks – azartisks sporta līdzjutējs ar 30 gadu stāžu, kurš mēdz noskriet kādu pusmaratonu, piedalās dažādās prāta spēlēs un kolekcionē sportistu autogrāfus. VIPā piedalīties gribējis jau sen, jo sieva teikusi, ka pietiek visu zināt, sēžot dīvānā. Ar komandas biedriem iepazinies pirms pāris gadiem, kad viņu leģendārajai sporta viktorīnas komandai vajadzēja dalībnieku.

Edgars Bāliņš – aktieris, komiķis, mūziķis, pasākumu vadītājs, portāla «Delfi» sociālo tīklu redaktors. Kaislīgs Eirovīzijas fans, supergrupas «Singapūras satīns» pārstāvis. Brīvajā laikā mēdz uzspēlēt kādu viktorīnu, piedalījies projektos «Muzikālā banka», «Supernova».