V.I.P. 24. maijs. Pirmais pusfināls

Kas ir džentlmeņa komplekts? Tā ir laba fiziskā forma, laba veselība, stilīgs apģērbs, ģimene un labas attiecības ar erudīciju. Savam džentlmeņa komplektam erudīciju VIP formātā šodien nolēmuši pievienot seši dalībnieki, kapteiņi – treneris un pedagogs Rolands Rullis un pārdošanas vadītājs Normunds Vucāns. Spēles vadītājs džentlmeņiem jautās par Juri Kulakovu, Djego Maradonu, Oslo, softbolu, šaujampulveri un Čārliju Čaplinu.

Rolands Rullis – komandas kapteinis, dzimis un audzis Rūjienā. Ikdienā strādā par sporta skolotāju un basketbola treneri, darbs atrodas Pierīgā. Sacensību ierobežojumu dēļ brīvā laika nu ir daudz, tāpēc tas atdots mājas darbiem. Sapņo par brīdi, kad ar laivu ļausies straumei. 

Niks Gaigalietis – dzimis Alūksnē, strādā sporta televīzijā, komentējot tenisa un basketbola translācijas, vadot podkāstus un raidījumus. Interesējas par Otrā pasaules kara notikumiem. Nesmādē grāmatas un filmas par sportistu biogrāfijām. Brīvajā laikā atpūšas pie dabas un dažādās amatieru basketbola sacensībās.

Mārcis Senkēvičs – ikdienā strādā valsts iestādē. Kā tiesnesis tiesā Latvijas meistarsacīkstes basketbolā. Mārcis nācis no Vidzemes, precīzāk – no Limbažiem. Aizraušanās – kino un sporta pārraižu vērošana TV. 


Normunds Vucāns – komandas kapteinis, rīdzinieks, pārdošanas vadītājs, sporta un mūzikas fans, vada raidījumus par mūziku, seriāliem, filmām «Radio 7» ēterā. Ar prieku piedalās visās iespējamās erudīcijas spēlēs.

Edgars Baldunčiks – azartisks sporta līdzjutējs ar 30 gadu stāžu, kurš mēdz noskriet kādu pusmaratonu, piedalās dažādās prāta spēlēs un kolekcionē sportistu autogrāfus. VIPā piedalīties gribējis jau sen, jo sieva teikusi, ka pietiek visu zināt, sēžot dīvānā. Ar komandas biedriem iepazinies pirms pāris gadiem, kad viņu leģendārajai sporta viktorīnas komandai vajadzēja dalībnieku.

Edgars Bāliņš – aktieris, komiķis, mūziķis, pasākumu vadītājs, portāla «Delfi» sociālo tīklu redaktors. Kaislīgs Eirovīzijas fans, supergrupas «Singapūras satīns» pārstāvis. Brīvajā laikā mēdz uzspēlēt kādu viktorīnu, piedalījies projektos «Muzikālā Banka», «Supernova».