Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka nodrošinājušas olimpisko ceļazīmi

Sezonu sākušas olimpisko ceļazīmi jau nodrošinājušās pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka. Pirmajā turnīrā Meksikā neizdevās izkļūt no grupas, bet ir uzsākta sadarbība ar jaunu galveno treneri no ASV Gustavo Roču. Par to plašāk stāsta Matīss Timofejevs.

Pērn šķīrās Graudiņas/Kravčenokas dueta ceļi ar treneri Genādiju Samoilovu. Turpinājumā dāmas trenēja Andris Krūmiņš, bet gada izskaņā ar federācijas atbalstu tika rīkots konkurss. Tajā tika izskatītas 3 ārzemju speciālistu kandidatūras – Tīna un Anastasija izvēlējās uzsākt sadarbību ar ASV treneri Gustavo Roču.

Intervija - Tīna Graudiņa, pludmales volejbolistes

Tīna turpina studēt Dienvidkalifornijas Universitātē, tajā viens no viņas treneriem ir tieši Roča. Dienvidkalifornijas Universitāte viņam atļāvusi papildus pamatpienākumiem uzņemties Graudiņas Kravčenokas trenēšanu. Pirmais kopīgais turnīrs Meksikā gan neizdevās, jo dāmas neizkļuva no grupas, bet pēc 9. maija plānoti 8 Pasaules tūres 4 zvaigžņu turnīri, ieskaitot Jūrmalas posmu. Bet kulminācija Tokijas Olimpiskajās spēlēs norisināsies jūlija izskaņā un augusta sākumā.