Latvijas futbola izlase aizvada pēdējo treniņu pirms spēles ar Nīderlandi

Šovakar Eiropā atkal lielais futbols, FIFA pasaules kausa otrās kārtas atlases spēles. Latvija septiņos vakarā Amsterdamā pret meistarīgo Nīderlandi. Par gatavošanos un pēdējiem jaunumiem stāsta Andris Auziņš.

Latvijas valstsvienība Amsterdamā vakardien paspēja aizvadīt pirmsspēles treniņu. Nīderlandes valstsvienība noteikti būs spēcīgākais pretinieks pret kādu komandu gatavojis Dainis Kazakevičs. Turklāt Nīderlande pirmajā kārtā zaudēja izbraukumā Turcijā.

Citāts - Dainis Kazakevičs, Latvijas futbola valstsvienības galvenais treneris

«Mēs spēlejam pret komandu, kas ir viena no vadošajām komandām Eiropā. No spēlētāju resursu viedokļa. Domāju, ka pēc zaudējuma pirmajā spēlē nīderlandieši būs ļoti motivēti pierādīt, ka šis zaudējums Turcijā bija vienkārši neveiksmīga apstākļu sakritība. Tāpat arī jāsaprot, ka šīs lielās spēles pret lielajām komandām ir ļoti būtiskas mūsu komandas izaugsmei.»

Citāts - Andrejs Cigaņiks, Latvijas futbola valstsvienības pussargs

«Gribu spēlēt pret šāda kalibra spēlētājiem, kādi ir Nīderlandei. Gribu parādīt sevi. Bet mēs zinām, ka spēlējam pret Nīderlandi un tas nebūs tik viegli.»

Latvijas valstsvienības sastāvā salīdzinot ar iepriekšējo spēli Skonto stadionā būs vairākas izmaiņas, jo pēc viesošanās Amsterdamā mūsējiem jau otrdien nākamā spēlē Turcijā.