V.I.P. 8. marts. Otrais pusfināls. Radošās apvienības

Dalībnieki:

Līga Vološčuka – komandas kapteine. Spīdīgākais un spēcīgākais komandas balsts. Par visu vairāk viņai garšo austeres un putraimu biezputra! Ar radīto mākslu liks just līdz pat kosmosam un atpakaļ. Iemācīs ne tikai dejot, bet arī baudīt skatuvi.

Elīna Vjatere – dejotāja ar kuru var doties iekarot pasauli un uzvarēt. Dejotāja sirdī un dvēselē, aizvedīs jebkuru skatītāju līdz emocijām un asarām!

Oļesja Aļeksova – LLDT racionālais prāts un Tasmānijas velns. Tiks galā ar jebkuru organizatorisku problēmu pat piecas minūtes pirms kāpšanas uz skatuves. Viņai vienmēr ir padomā kāds ar horeogrāfu nesaskaņots triks, kas liek skatītāju elpai aizrauties un vadītājai iekliegties «Oļesja! Atkal?»


Krišjānis Caune – komandas kapteinis. Apvienības producents, reizēm arī aktieris. Uz skatuves kopš 2007.gada. Pārstāvējis Latviju starptautiskos improvizācijas festivālos. Ikdienā uzņēmējs. Latvijas čempions autosportā un pirmais latvietis, kurš startējis prestižajās sacensībās „Parīze–Dakara”.

Līga Kausa – trupas pamatsastāvā no 2010. gada. Pārstāvējusi Latviju Starptautiskajā improvizācijas festivālā Barselonā. Kopš sevi atceras dejo tautiskās dejas un regulāri kā dalībniece bauda Dziesmu un deju svētku elpu. Līgas ikdiena ir saistīta ar reklāmu, jo pamatdarbs ir reklāmas ierakstu studijā ar muzikālu ievirzi.

Mārtiņš Kozlovskis jeb Kozmens – uz skatuves jau no skolas gadiem. Savus pirmos soļus improvizācijā spēris pie Ligitas Smildziņas un klubā „Hamlets”. Piedalījies dažādos radošos projektos. Bijis radio NABA jeb Latvijas radio 6 DJ un rīta programmas vadītājs. Grupas «Rīta stienis» solists. Pasākumu nozares izcilības balvas Lauru LAPPA apbalvošanas ceremonijas laureāts nominācijā «Izcilākais pasākuma vadītājs» (2018). Nesenā LTV seriāla „Nopietni?” galvenās lomas atveidotājs.