Pasaules kauss biatlonā - Iedzīšana un Pasaules kauss bobslejā divniekiem

Latvijas vadošā biatloniste Baiba Bendika Pasaules kausa piektajā posmā Oberhofā sacensībās iedzīšanā ierindojās 27.vietā. Bendika bija perfekta šaušanā guļus, taču stāvus šautuvēs kļūdījās attiecīgi divas un trīs reizes un no uzvarētājas atpalika par trim minūtēm un 21,7 sekundēm. Tāpat kā vakar sprintā triumfēja norvēģiete Tirila Ekhofa, kura par nieka 0,5 sekundēm apsteidza tautieti Martī Ulsbū-Reiselannu un par 43 sekundēm - austrieti Lizu Terēzu Hauzeri, kura otro dienu pēc kārtas kāpa uz goda pjedestāla.

Iedzīšanā vīriešiem Andrejs Rastorgujevs pieļāva piecas kļūdas šautuvē un finišēja 44. vietā. Pirmo trijnieku aizņēma norvēģi - uzvarēja Sturla Holms Lēgreids, otrais bija Juhanness Dāle, bet trešais - Tarjei Bē. Uzvarētājs sprintā Juhaness Tinjess Bē šautuvē kļūdījās septiņas reizes un šodien finišēja astotais.

Par Eiropas čempioniem bobsleja divniekos Vinterbergas trasē Vācijā kļuva  mājinieki Frančesko Frīdrihs un Torstens Margiss. Otrajā vietā vēl viena Vācijas ekipāža Johanness Lohners/Eriks Franke, trešajā - austrieši Benjamins Maiers/Markuss Zammers. Latvijas bobslejisti šoreiz nevarēja piedalīties, bet ir cerības, ka nākamajā posmā Sanktmoricā divas Latvijas ekipāžas varētu startēt.