TUESI.LV | COVID-19 | Kristīne Brīniņa

IEKLAUSĀMIES SEVĪ

«Es šo laiku uztveru kā gavēni. Ir vajadzīgs kaut kāds brīdis, kad mēs esam vieni, kad mēs visi apklustam un ieklausāmies sevī,» uzskata kustību māksliniece Kristīne Brīniņa, kura COVID pandēmijas laikā, sadarbībā ar ārvalstu māksliniekiem, īstenojusi starptautisku tiešsaistes mākslas projektu.

«Arī šajā pandēmijas laikā ir iespēja veidot darbus un sadarbības. Es turpinu strādāt pie idejām un projektiem, bet es esmu mazliet uzmanīga, lai tajā troksnī vēl nepaaugstinātu frekvenci, bet dotu balansu,» uzsver Kristīne.

“Vienīgais, kas mums dod spēku ir mīlestība un rūpes, un nepārtraukta vērtību izvērtēšana. Katru dienu uzdot jautājumu: «Kas man ir svarīgi?» Nest atbildību pret sevi un apkārtesošajiem, un nebaidīties arī atkāpties un apstāties. Nekur nekas nepazudīs,” ir pārliecināta Kristīne.

«Ja mēs aiztaisītu acis un neredzētu visus ārējos kairinājumus, mēs saprastu, ka ļoti daudz lietu, kas mums ir apkārt, nav vajadzīgas. Es ļoti gribētu, ka mēs kā sabiedrība būtu spējīgi nekrist panikā tad, kad mums ir ierobežojumi, ka mēs nestrīdētos un būtu spējīgi vienoties. Es ticu, ka mēs to varam.»

www.tuesi.lv