TUESILV | COVID-19 | Mārtiņš Gineitis

SĀKT SEVI BŪVĒT NO JAUNA

«Man vārds «problēma» nepatīk. Es to redzu kā izaicinājumu, kas mūs dzen un ved uz priekšu,» uzsver uzņēmējs, radošuma konferenču organizētājs Mārtiņš Gineitis, kurš COVID-19 pandēmijas laikā veiksmīgi īstenojis daudzas tiešsaistes konferences, pasākumus un citus projektus.

«Nākošajā dienā pēc ārkārtas stāvokļa izsludināšanas mums bija konference, uz kuru bija uzaicināti 700 cilvēki. Dažu stundu laikā mēs visus nomigrējām uz online konferenci, kurā rezultātā piedalījās 1500 dalībnieki. Pēdējā pusgada laikā mēs esam realizējuši 45-50 e-pasākumus - no maziem vebināriem līdz lielām starptautiskām konferencēm,» uzskaita Mārtiņš.

«Laiks ļoti strauji mainās un vējš pūtīs aizvien vairāk. Vai nu mēs to pieņemam, vai arī iestājamies pret šo vēju - vai mēs būvējam aizsargvaļņus, vai vējdzirnavas? Katram pašam jāatrod jaunais motors un jaunās enerģijas, kuras izmantot savā labā,» aicina Mārtiņš.

«Lai mēs būtu laimīgi, mums vajag ļoti maz. Mēs esam apauguši ar ļoti daudzām lietām, kas mums nav vajadzīgas. Arī man ir bijušas daudzas lietas, kuras es esmu ieraudzījis pilnīgi no jauna. Šis ir tas laiks, kurā mēs katrs varam sākt sevi būvēt kaut kādā ziņā no jauna.»

www.tuesi.lv