Latvijas-Igaunijas basketbola līga. BK "Ogre" - "VEF RĪGA"

Latvijas Igaunijas līgā šovakar savā starpā spēlē "VEF RĪGA" un BK "Ogre" - komandas, kas Latvijas vienību vērtējumā pirmajā un trešajā vietā., spēle Ogrē un tā nupat kā beigusies. Uzvara vefiešiem, par cīņu plašāk Andris Auziņš.

Ogrēnieši šosezon zaudējuši vien abiem diviem Latvijas basketbola flagmaņiem «VEF RĪGA» un BK «Ventspils».

Jau no spēles pirmajām minūtēm Nikolaja Mazura trenētie mājinieki centās mainīt šosezon iemīto taku – agresīvi, ātri un pats galvenais precīzi. «VEF RĪGA» turēja līdzi pateicoties vien savu četru viesspēlētāju meistarībai.

Pēc puslaika BK «Ogre» +3. Vienā no epizodēm pēc asa pārkāpuma savainojumu guva viens no «VEF RĪGA» līderiem Aigars Šķēle. Sajutuši spēles garšu pēc pārtraukuma mājiniekiem trīs trejači pēc kārtas un +13, vefieši izskatījās apjukuši, šādā situācijā «VEF RĪGA» Latvijā nonāk reti. Spriedzes situācijā «VEF RĪGA» daudz kļūdu un to teicami izmantoja šodien nevainojamie ogrēnieši. BK «Ogre» lielākā un nozīmīgākā uzvara 72:58.

Intervija - Kaspars Bērziņš, BK «Ogre» centrs

«VEF RĪGA» šis vispār bija pirmais zaudējums Latvijas un Igaunijas līgā! BK «Ogre» vēl vairāk nostiprinājās trešajā vietā un snieguma ziņā noteikti sēj intrigu sezonas beigās.