V.I.P. 14. decembris. Fināls

Decembra vidū Uģis Joksts aicina uz lielisku finālu. Spēlē satiksies aizrautīgs erudītu trijnieks, ko vada finansists Jānis Svemps un Zemgales vidusskolas komanda ar kapteini Aivaru Jurševski. Komandas atbilstoši finālam rūpīgi apspriedīs katru erudīcijas jautājumu un neliks vilties ne spēles vadītājam, ne skatītājiem.

Dalībnieki:

Aivars Jurševskis, komandas kapteinis, Zemgales vidusskolas fizikas, matemātikas un ģeogrāfijas skolotājs. Skolotājs jau 15 gadus, patīk būt starp jauniešiem. Pat naktīs nodarbojas ar Vikipēdijas papildināšanu un jaunu šķirkļu veidošanu. Aktiera talants tiek slīpēts Slampes amatierteātrī „Spārni”.

Kristiāns Jakubovskis ir Zemgales vidusskolas latviešu valodas un literatūras skolotājs. Dejo tautasdejas, piedalījies Vispārējos latviešu dziesmu un deju svētkos. Interesējas par vēsturi, pēta ciltskokus. Studē Latvijas Universitātē, lai būtu vēl labāks skolotājs.

Tija Vīksna dzimusi gadā, kad cilvēku uz pasaules bija par 4 miljardiem mazāk nekā tagad. Zemgales vidusskolas vizuālās mākslas skolotāja. Tijai ir tik daudz hobiju, ka tiem nekad nepietiek laika. Radoša visdažādākajās izpausmēs.


Jānis Svemps – komandas kapteinis. Ikdienā finansists, strādā finanšu institūcijā. Par prāta spēlēm interesējas kopš skolas laikiem. Brīvo laiku atvēl darbībai politiskā partijā un dažādiem mājas darbiem. Dzīvo ar moto – kuģus nebūvē, lai tie paliktu ostā!

Inga Kalna šobrīd audzina mazuli, darbs saistīts ar sabiedriskajām attiecībām. Aktīvi lieto sociālos tīklus, tāpēc vienmēr informēta par aktuālo, labprāt piedalās dažādās viktorīnās. Prāta un gara restartam nepieciešama lauku māja, miers, ģimene!

Valdis Kalns – nereti kapteiņa konkurents prāta spēlēs, kurzemnieks. Ir trīs bērnu tēvs, kurš darbu dzimtas mājās un mežos apvieno ar volejbolu un dažādām klātienes un neklātienes viktorīnām.