Pasaules kausa izcīņa skeletonā vīriešiem un sievietēm

Martins Dukurs uzvarēja pasaules kausa izcīņas 3.posmā Austrijā, Iglsas trasē, pirmo vietu dalot ar Krievijas skeletonistu Aleksandru Tretjakovu.

Interesanti, ka gan pēc pirmā, gan pēc otrā brauciena Martins Dukurs ieņēma dalītu pirmo vietu. Pirmajā braucienā identisku rezultātu ar Martinu sasniedza 23 gadus vecais brits Mets Vestons, bet septiņas sekundes simtdaļas viņiem zaudēja Ņikita Tregubovs no Krievijas, savukārt Tomasam Dukuram 9. vieta. Otrajā braucienā ātrāko laiku uzrādīja Tretjakovs, kurš no ceturtās pozīcijas pakāpās uz pirmo. Martinam bija ļoti labs starts, tomēr distances otrajā pusē nedaudz tika zaudēts ātrums un otrajā braucienā viņam trešais labākais laiks, summā dalot 1.vietu ar Tretjakovu. Martinam Dukuram trešā uzvara trijos šīs sezonas posmos un pārliecinoša līderpozīcija Pasaules kausa kopvērtējumā. Tikai 2 sekundes simtdaļas uzvarētājiem zaudēja trešās vietas ieguvējs Tregubovs, bet Vestons atkrita uz 4.pozīciju. Tomasam arī otrajā braucienā devītais laiks, bet summā 10.vieta.

Sacensībās sievietēm snigšanas dēļ tika atcelti pirmā brauciena rezultāti un viss izšķīrās vienā braucienā. Endijai Tēraudai 20 dalībnieču konkurencē 11.vieta. Uzvarēja Jeļena Ņikitina no Krievijas, otrā nīderlandiete Kimberlija Bosa, bet trešo vietu dalīja austriete Janīne Floka un vāciete Tīna Hermana.