Latvijas hokeja virslīga. Mogo/LSPA - HK Prizma/IHS

Latvijas hokeja virslīgā Mogo pārspēja Prizma 7-1, Liepāja 4-5 Daugavpils. Par Mogo/LSPA spēli pret HK Prizma/IHS stāsta Normunds Melderis.

Lai arī turnīra tabulā abas komandas šķīra tikai pāris ailītes, šajā spēlē cīņās liktenis atrisinājās jau pirmajā trešdaļā. Divreiz izceļoties Jurim Ziemiņam, kā arī pa reizei Jānim Straupem un Krišjānim Rēdliham, laukuma saimnieki panāca 4-0. Otrajā periodā «Prizmas» vārtus atstāja Reinis Petkus, kura vietu ieņēma Rihards Norvaišs, un pamazām spēle kļuva mazliet līdzvērtīgāka. Tas viss vainagojās ar Valtera Apfelbauma iemesto ripu jau «Mogo» vārtos. Savukārt pēdējā trešdaļā atkal mājinieki guva vēl trīs bezatbildes vārtus. Trešo reizi mačā rezultatīvi metot Ziemiņam, ko papildināja Renāra Demitera un Elvja Želubovska vārtu guvumi, «Mogo» noformēja sev pārliecinošu uzvaru pār «Prizmu» ar 7-1. Labākā spēlētāja balva gan tika Tomam Opeltam.

Intervija - Toms Opelts, Mogo/LSPA uzbrucējs

Pēc uzvaras «Mogo»/LSPA aiz «Olimp» un «Liepājas» klubiem saglabā trešo pozīciju, bet «Prizmas» hokejisti paliek iepriekšējā - piektajā vietā.